За окном закатным

*        *        *

За окном закатным,
Всё в багрянце небо –
Ух, глаза как слепит.
Тучки полосаты
Все в лучах последних,
Медленно темнея
И в душе бледнея,
В новостях планетных…

Вячеслав Шикалович
27.06.2024г.

*        *        *

За вікном цей захід,
Все в багрянці небо –
Яре понад степом.
Хмароньки шлють знаків,
В променях блаженних,
Загасають слідом
І в душі так бліді,
Від новин планетних…

В'ячеслав Шикалович
27.06.2024 р.


Рецензии