***
І бувають роки пролітають, як дим
Є такі люди - котрі від Бога
І є ті, що залишать тебе пустим
Є така мить, коли відступає минуле
І ти знову здатен на вперед крок
Буває, що доля тебе оминула
Але знов здіймає тебе до зірок
І в кожного своя безкрайня дорога
У котрій зміняє одна-одну мить
Коли все приймаєш, як милість Бога
Тоді і всередині - не болить
Свидетельство о публикации №124062506391