Лев Ошинин Футбольная Песенка
З висоти із цікавістю дивля.
Швидконогі футболісти, наче вітер.
Хто кого на цей раз подола.
Приспів:
Удар - короткий, м'яч у воротах!
Крик уболівальників, свисток дає суддя.
Швидконогі футболісти, наче вітер.
Хто кого на цей раз подола .
Приспів.
У небі - зла грозова висить панорама,
М'яч пливе повз воріт по воді.
Але вперто їде прямо на "Динамо"
Вся Москва, дощу аж навпаки
Приспів.
Над зеленим стадіоном з легким дзвіном
Хоче м'яч облетіти цілий світ.
Слава бравим та вмілим чемпіонам,
І привіт усім, хто любить "уболіть».
Приспів.
Не лінуйтесь обережні чемпіони,
Ви, майстри «повновласники» м'яча!
В кожній школі, всякім полі стадіони.
До чого ж молодість гаряча!
Приспів.
Свидетельство о публикации №124062505373