The good bright smart morning

The good bright smart
Kind morning
Is coming from the night …
The happy greetings earning —
We won’t be with it apart:)
We’ll join it on its road
To walk into the day,
For awesome moods we’ll vote
By shouting ‘Hooray!!!’ 5833
Пять и восемь три и три
Это значит выходи —
Все нормально все окей
День ждёт добрый у дверей :)!!!


Рецензии