Будслау
Абразак мацi з сынам на руках.
Праз многiя стагоддзi i гады
Iшлi сюда паломнiкi заўжды.
Iшлi каб нiзкi ёй паклон аддаць,
Ад сэрца чыстага яе каб прывiтаць.
I памалiцца за сваю сям,ю i дом,
I аб здароўi папрасць сваём.
I папрасiць у Божай Мацi прабачэння,
Напоунiць душу радасцю, натхненнем.
Любоўю к людзям, шчасцем i дабром,
Малiтвай к Богу, сонечным святлом.
Праходзяць многiя гады i сёння
Iзноў у Будслаў шляхам мы iдзём,
Святкуем Юбiлей абраза Мацi Божай,
Сваю любоў, пашану ёй мы аддаём.
Святая Iмша! I госцi з Ватыкана,
Пасланне Папы Рымскага да нас.
I Мацi Божая нас ўсiх сюды сабрала,
Каб веру мы сваю змаглi умацаваць.
I пад святымi сценамi Касцёла,
Дзе гнёзды свае ластаўкi уюць,
Малiтвы нашыя i спевы хора
Прыносяць Мацi Будслаўскай хвалу.
Свидетельство о публикации №124062503907