Тут в нас поважеють

Таптыгина фси!

А гэто тоби всэ трэба?! –
Пырэчать ля мни.
Ты ж вжэ во у емы.
А всэ хоч калачив?

Ну, да, ну. Алэ, ху!
Старый я вш зу7,
Шоб трохы хоть зрэдку
Да в ванни свойий.

Вода дэ ж гареча
Шэ й вёсцы якыйсь.
От город полескый –
Вин завшы в поти!

Ну, й змыты коб плэчы,
Трэ ж но жинок з дви.
И вот… трэга вмэрты,
Шоб змылы парши.


Рецензии