Я дивлюся на людей

Я дивлюся на людей.
Львове, де ти? Львове, де?

Тисячі чужих облич –
ніч та день, і день та ніч.

Лиць минулих не зустрів.
Де ти, Львове? Де мій Львів?

І у Львова є лиш я:
я – останній зі львів'ян...


Рецензии