Диалогы с собо ж но гонды во у поэтый

Я НЕ знаю, с чево бы тут хоть шось да начеты.
А то глынка на нэбы вжэ аж сыплыця в зебры.
И колы ж то пак нэндзы да почынять мни двэры?
А то я вжэ, напэвно, зарэ й в трицю поверю. –

Не кажы, дэ в тыбэ шо ны такэ, бы у в еслах.
Гэто просто надея, шо и ты будыш в небке. –
Алэ ж!.. хэ! Во как пэрать фслед рыдакторы пэвны:
Е но вэсла ув темры. И якэ шэ вам сэрцэ.

Ны вспивають чытатили аж за мноё, ты бач но!
Ты йим дай в зубкы прамо няку писню наравну! –
Гэто так. Алэ ж надо бы шось самым розбыратысь.
Чы Я дажэ у Васьцы дэсь ув гушках застрямШыс?

...гэто хто дэ у нэтры? Шо, прам Прэма той светлый?


Рецензии