Родная зямелька
Белая бярозка за маім акном.
Родная сцяжына. Доўгія пракосы.
Адчуванне шчасця быць гаспадаром.
Мілая зямелька. Спадчына ад дзеда.
Скарб навекі даны, самы дарагі,
Каб цаніў я гэта і заўсёды ведаў,
Што вядуць дадому ўсе жыцця шляхі.
Любая зямелька ў васількі прыбрана,
У льняной сукенцы весела пяе.
Толькі той аднойчы тут шчаслівым стане,
Хто любоў да краю праз жыццё нясе.
Свидетельство о публикации №124062306692