Дружинi

Дружині.

Дуже гарні очі
Усмішка  ласкава,
Прихощі дівочі,
Сама наче пава.

Як у вісімнадцять,
Незрівняних літ,
Знову я дарую,
Яблуневий цвіт.

Поруч ми сиділи.
У зіркову ніч,
Додому не хотіли,
Світ   без протиріч...

Роки пролетіли,
Не  змінилась ти,
Дай нам Боже сили,
До  мети  дійти.

Ти мене цілуєш,
Ніжно, як  завжди,
Все життя дивуєш,
Мила, тільки ти...

Автор  Геннадій Сівак.
23  червня  2024 року.


Рецензии
Геннадий, трепетный, душевный и возвышенный стих! Счастья Вам и долгих лет! С уважением,

Вера Осыка   24.06.2024 10:14     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!

Геннадий Сивак   24.06.2024 21:07   Заявить о нарушении