Алiшер Кийом. Рубоi 1228

Рубої 1228
 
При страті, де частин позбавлявся тіла, що ж тріумфував у Вас Мансур, Аттар,
Або про значення тіла при Воскресінні він нічого не зрозумів з Корану сур, Аттар?
Кийом, тепер ось із Вами згадую: дружина любила з «Авести» «Ардвісур-яшт».
Так страта Мансура з розрубанням тіла у Вас для суфіїв з колишніх магів що дресур, Аттар?


Рецензии