Царю Небесный

Царю Небесный, в нас вселися,
Очисти души наши,
Чтобы смогли мы, освятившись,
Хоть чуточку стать краше!

Везде Ты сый, вся исполняяй,
Подателю Ты жизни,
Всех истиною просвещаяй,
Без всякой укоризны!

Душе Святый, к Тебе взываем,
Сокровищнице Блага,
Ти молимся и уповаем,
Избавь всего нас злаго!


Рецензии