Тире

Хто тобі заважає
Жити перед тире —
Хто тебе зневажає,
Хай миттєво помре.

Від'єднатися може
Найміцніша деталь
Хто тобі допоможе
Хай отрима медаль.

Досвід є: з ідіотом
Сперечатися зась,
Бо у нього над ротом
Калозбірка якась.

Жодне серце хоробре
Сцікунець не зжере.
Правду знаєш — і добре
Брехунів — за тире.

      
      <23червня2024>


Рецензии