Алiшер Кийом. Рубоi 1223

Рубої 1223

"Поезія - приготування до смерті." Н. Мандельштам "Друга книга", це так, Румі?
Поезія Аттара була приготуванням до ДжАнна* до монголів iга, це так, Румі?
«Авеста» у поетів-християн, їх у Рай чи в Пекло вабить Добра і Зла верига, це так, Румі?
А Вашіх рубої інтрига: любити Аллаха в Друге, в житті, до останнього в ньому мига, це так, Румі?

*Гірський сад для праведних мусульман після Судного дня.


Рецензии