Гампельман

Переспів німецького вірша Валентини Траутвайн-Сердюк:
http://stihi.ru/2024/06/21/2049

Гампельманчик на стіні,
Ти прийшов до нас вві сні -
Із дитинства чоловічок,
Рідний дім твій - то запічок.

Ти на ниточках висиш,
Нам ялинку прикрасиш.
Потягну я нитку вправо -
І вистрибуєш ти браво.

Потягну наліво вслід -
Гампельманчик стрибне вліт.
Вся душа його на нитці,
Привітання у закритці.

Він живий, поки стрибає,
Кожне свято прикрашає.
Гампельманчик - кращий друг,
Завжди діткам до послуг.

22.06.2024

Ілюстрація з Інтернету


Рецензии
Очень интересная работа, Надия. Поздравляю вас. С уважением, Игорь

Игорь Апрельский   26.06.2024 13:43     Заявить о нарушении
Спасибо, Игорь

Надия Медведовская   26.06.2024 23:16   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.