За кого гинуть на в йн сини?

Хоч я поет із нетривалим стажем,
а на землі цій-випадковий гість,
ніхто й ніколи правди не розкаже
про суть цього вірша не розповість.

Життя теперішнє усім нам дане Богом
мети не знаємо ми підлої війни,
з війни повернуться безруким і безногим,
за кого гинуть на війні сини?

Не для війни синів зростили їх матусі,
всі,хто рахують,що з найвищої еліти,
жирують наче ненаситна гусінь,
скажіть,заради кого гинуть наші діти?

Я всіх вас однозначно запевняю,
бо вже відмовився отримати повістку
та чим живу,що від життя свого чекаю?
вже про закінчення війни чекаю звістку.

Всевишній бачить,потім своє слово скаже
Його пришестя зачекайте зовсім трішки,
Він  разом всіх тоді безбожників накаже
і за тяжкі гріхи,і за маленькі грішки.


Рецензии