Подяка господу

Я Богу дякую за те,
що я живу на світі,
що бачу сонце золоте
яке щоденно світить.
Подяки я скажу слова
за доброту і ласку,
що є в нас,в кожного
сім'я,
за Трійцю і за Паску.

За те,що сніг з дощем
ідуть,а на вікні узори,
що квіти навесні цвітуть,
і за Карпатські гори.
А щеза вишні у саду,ну
і за зрячі очі,
за те,що Бог відвів біду
подякувати хочу.

Я дякую,господь Тобі,за
діток і онуків,
за ліс зелений на горбі,
за море,степ і луки.
За цю веселку чарівну,
за світ і в рай дорогу,
за землю грішну і святу,
подякую я БОГУ.

За чисту воду з джерела
і за окраєць хліба,
за те,що мати сповила,
і за земельні скиби.
За літо,весни і зорю,
за небо синє-синє,
що народився і живу у
нашій Україні.


Рецензии