***
Я розучилась писати вірші
Я вже не хочу драми, не обдумую тричі
Все, що треба забути одразу
Я не пам'ятаю слова і образи
Не пам'ятаю на дотик і смак
Я сьогодні - людина без почуттів
Без бажань і не шукаю маяк
Я, напевно, стала доросліше не на рік
Я не здоганяю тих, хто ідуть на втік
Я спокійно приймаю і в грудях вже не болить
Й залишаю собі у памяті ... тільки мить
Свидетельство о публикации №124062005926