Алiшер Кийом. Рубоi 1219

Рубої 1219

У «Бесіді птахів» Аттара, християнку полюбивши, Шейх СанаАн, Хаййом,
Ставши християнином, любов до Аллаха прищеплював коханої п'яним вдрабадан, Хаййом?
Шейх Санаан п'яний, здолати зміг старості своєї вади в любові у християн, Кийом?
А п'яний Шейх СанаАн зміг здолати все ж таки старості своєї вади в коханні у мусульман, Хаййом?


Рецензии