При ду незабаром у село

В село приїду з міста-відпочину
від суєти міської,від віршів
для кроликів нарву мішок полину
все вигребу,мов курка в спориші.

Піду я на базар,куплю щось може
чогось так захотілось молочка,
на жарт моя ця фраза трішки схожа,
пожартував,що щось зламалося в бичка.

Поїздка відпочити допоможе,
а може розтягну гармошки міх,
зустрітись з однокласниками можем
побачу односельців всіх своїх.

Якщо сподобався цей вірш-поставте лайки
вони потрібні Карпусеві для душі,
як та струна,що обірвалась в балалайки,
без лайків цих не варті всі мої вірші.


Рецензии