Алiшер Кийом. Рубоi 1218

Рубої 1218

А якщо в ДжАнна* по дастарханам, а, Хаййом,
Повє гаром із ДжАханнам,** а, Хаййом?
А що б запропонували Ви Творцю, Кийом?
Повернути воскреслих усіх земним духанам, а, Хаййом?

*Гірський сад для праведних мусульман після Судного дня.
** Геєна Вогненна для невірних після Судного дня у мусульман.


Рецензии