к.. ЧУ! д

........
........
........
сььВЕ!_тьит
        тё_пллы..м__
              ПЛА__..МЬьмине__м_..
                (м_)н_На..
                ДЕ___
                э__(ж_ш_)
                ды__.....



Ф/п


"п..поМО__ййем_му
  ->>ТА__!!__К"..?
     /ВИ_нььни ../

               
               
               


Рецензии