Життя непроста дорога

Від  народження, до смерті,
Прийде  звістка не в конверті,
Прийде від самого Бога,
Життя   непроста   дорога,

Ось так  панні і панове,
Знай   з    початку було слово,
Краше будьте  всі здорові,
Не порушуйте основи...

Залишайтеся людьми,
Честь і совість зберігайте,
Від  вязниці і суми,
 Зовсім   і не  зарікайтесь...

Бережить свою родину,
Добро памятайте,
Рілну неньку Україну,
Та не забувайте,

Автор  Геннадій  Сівак.
18  червня  2024 року.


Рецензии
Превосходный стих, с любовью об Украине! Спасибо! Удачи и добра! Сердечно, Вера.

Вера Осыка   18.06.2024 21:12     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!

Геннадий Сивак   19.06.2024 19:31   Заявить о нарушении