Эйдэ бер сойлэшик утырып

Нигэ бу якалы кулмэклэр,
Нигэ бу ялтыравык савытлар?
Утырып сойл;шик эле бер,
Утырып сойлэшик...
Булат Ибрахим: «Бу заман шулкадэр тизлэнде...»

Нигэ бу балаклы ыштаннар,
Нигэ бу якалы кулмэк тэ?
Нигэ бу ялтыравык савытлар?
 Ярый ич бу балчык  чулмэк тэ...

Салыйк та ыштанны, кулмэкне,
 Алыйк та кулларга чулмкне.
 Мэй салыйк  чулмэкне тутырып,
Эйдэ бер, сойлэшик утырып,
Жыр сузыйк утырып.


Рецензии