Хвилюеться у поли пшениця
Хвилюється у полі пшениця -
Бомби над нею летять,
І птахи дуже сумують,
Бо пташенята згорять.
Згорять пшеничні зернята,
Без хліба будемо ми.
Діти плакати будуть -
Боженько, від голоду їх захисти.
Згоріли їхнї домівки -
Бідолашні, в підвалах живуть...
Горе спіткало їх, малолітніх,
Дорослих - не можна простить.
Божевільними тих називають,
Хто, проти дітей, війну розпочав,
Щоб їм ні щастя, ні долі,
За це, щоб їх Бог нказав.
Хай сонячним буде світанок,
Щебечуть птахи, як у раю,
Щоб не плакали дітки від болю,
Не гинули хлопці в бою.
Хвилюється у полі пшениця,
Над нею бомби летять.
Птахи також сумують,
Бо пташенята згорять.
Бо пташенята згорять...
17.06.2024
Свидетельство о публикации №124061802630
світу горе, сльози, страх і безнадію?! Коли Земля наша-матінка зітхне спокійно і почне народжувати хліб під мирним
небом. Господи, прости нас, нерозумних, що, допустили те, що руйнує наші будинки і душі. І прости нас, Боже, будь ласка.
Письмена Небесные 18.06.2024 12:40 Заявить о нарушении
Виктор Старик 18.06.2024 13:04 Заявить о нарушении