КОМУ ПОТР БНА ЦЯ В ЙНА?

Хоч я поет ще з невеликим стажем
і на землі цій грішній,випадковий гість,
ніхто й ніколи людям правди не розкаже
про суть цього життя не розповість.

Життя на цій землі дане нам Богом
мети не знають люди підлої війни,
хтось повертається безруким і безногим,
і на війні,за кого гинуть там сини?

Не для війни синів зростили всіх матусі,
щоб за добробут панський,вищої еліти
вони жирують наче ненаситна гусінь
заради їх, щоденно гинуть наші діти?

Природа-мати нас щоденно колисає
відсуні зовсім в мене ненависть і злість,
бо чим живу тепер,що від життя чекаю?,
я про закінчення війни чекаю вість.

ВСЕВИШНІЙ бачить,але поголос свій скаже
Його пришестя,зачекати треба трішки,
усіх на світі Він безбожників накаже
і за тяжкі гріхи,і за маленькі грішки.


Рецензии