Моей невестке

Дорога Інна!  Всім серцем поряд...
Щиро вітаю з днем народження!
Бажаю Здоров'я, Перемоги, Миру і Добра!

Про 45 говорять : " Розквіт сил "
І з віком золотим вітають.
Та світ ще не придумав тих мірил,
Щоб знати, чим роки жінок зціляють.

Прожито й пережито ... Попереду не менше -
Це та межа, де темпи більш шалені.
Та все ж це старт -  багато буде вперше!
А поряд - ще й турботи повсякденні..

Нехай твій шарм приваблює, не шкодить,
Завжди усміхненою будь серед людей,
Знаходься у достойному дрескоді,
Будь генератором привабливих ідей!

Ти, Інна, сильна -  біди подолала,
Сім'ю тримаєш лиш на висоті,
І доля тобі крильця не зламала  -
Зростила доньок - діти золоті!

Нехай щоденно світить сонце ясно,
Щоби тепло і радість не минали хату!
Ти відбулася у житті, як МАТИ,
Хай щастя над тобою квітне рясно!


Рецензии