Чудуюсь...

Чудуюсь красi безнасстаннiй,
Як сяйво вкрива бережину...
Для мене, Ти перший й останнiй,
Мiй, Боже безглядний, єдиний!

Чудуюсь.., осоння радіє,
В безсилля паде мряковина.
Без виїмків, засновків віє
Та вiра жива, та єдина!

Чудуюсь...
Ніяка та сила
Не зможе тобі тамувати,
Бо шляхом Любовi, далебi,
Прямуєш, щоб нас рятувати!


Рецензии