Життя

Життя наше чудове,
Часом неспокійне,
Немов волошкове,
Воно самостійне.

Життя, наче море,
Штормить, знай  повсюди,
Доймає Світ горе,
Терплячі в нас люди.


Життя - щастя міра,
Капризи від долі,
Врятовує  віра,
Та стримує болі.


Життя - це моління,
За мир і свободу,
Й нові покоління,
Казацького роду.


Життя, воно вічне,
Земля в ньому й небо,
Як  тисячіліття,
Як в  кисні  потреба...

Музики нам грають,
Чека  Майбуття,                Та кожний бажає,
Таке  лиш  життя.


Автор  Геннадій   Сівак.
17  червня  2024  року.


Рецензии
Верно, жизнь- это самое ценное и её нужно беречь! Сейчас очень неспокойное время и нужно молиться и просить Бога о Мире на земле. Великолепный стих,спасибо! С уважением,Вера.

Вера Осыка   21.06.2024 18:16     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!!

Геннадий Сивак   21.06.2024 21:25   Заявить о нарушении