Ша яр, зи патав

ША ЯР, ЗИ ПАТАВ
;;;;;;;;
Вил галаз цуькверикъ
Зи ярди гайи,
Карагиз вилерик
Гьикьван вахт я зи.
Ша лугьуз жеда жал
Зи ярдиз завай,
Лагьайт1а къведа жал
Са лиф хьиз цавай.
;;;;;;;;;;
ПРИПЕВ
Ша яр вун  зи патав
Къизилгуьлер к1ват1на,
Акатна зак лувар,
Атайла , зун шадна.
Зи бахтунин паяр
Гъидачни бес заз на.
Ракъинин нурар хьиз,
Вилериз акваз.
;;;;;;;;
Рик1ера шадвилин
Авайла шарт1ар,
Сад садаз лугьуда
Ширин тир гафар.
К1анивал к1ват1 хьана
Зи рик1е ава,
Вун зи мурад хьана -
Са гъед хьиз цава.
       Селминат Курабекова


Рецензии