Благослови, душе моя, Господа!

Благослови, душе моя, Господа,
Яко благ Господь распятый на кресте.
Благослови, душе моя Господа,
Яко Бог с тобою рядом.

Хвали, душе моя, Господа,
Яко Бог мой благословен,
И спас душу мою из ада,
И слезы мои вытер и развеселил меня.

Хвали, душе моя, Господа,
Яко нет никого, кто будет ближе ко мне,
Чем ты, Боже мой,
Ты исцелил меня, как я воззвала к Тебе,

И не оставил меня в преисподней,
Но явил на мне милость Твою,
И даровал мне святое покаяние,
И душе моей - счастье, Тебя.

Лишь Ты - любовь моя и радость,
Повинися, душе моя, Богу,
Яко от Бога спасение мое,
И мой Господь - свет и жизнь моя!


Рецензии