День батька

День батька.
Поздоровляєм  всіх  батьків,
З їхнім великим святом,
Онуків, та своїх синів,
Які  для діток стали татом.

Вони, знай голови сімей,
Їх на посаду ставить мати,
Вони все роблять для дітей,
На Майбуття їм так тримати!


Поздоровляєм всіх  батьків,
На їхню честь тост підіймаєм,
За любих, рідних, дорогих,
Всі  разом: " Будьмо!" їх вітаєм.

Автор  Геннадій  Сівак.
16 червня  2024 року.


Рецензии
Геннадий, и я поздравляю Вас с Днём Батька и желаю Вам и Вашим детям счастья и здоровья! С теплом Вера.

Вера Осыка   17.06.2024 09:33     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!

Геннадий Сивак   18.06.2024 20:40   Заявить о нарушении