Не залишайте матер в на самот

Життя таке,мов гра у доміно
повільно пух з тополі облітає,
у кожній хаті мабуть є вікно,
в яке матусі діток виглядають.

Від сліз, перед очима пелена,
послухайте Сашка слова пророчі,
бо тільки рідна матінка одна
хвилюється за вас і дні і ночі.

Ніколи не образіть маму й тата
всім діткам я б порадити хотів
аналогічна потім буде плата
не залишайте матерів на самоті.

Бо матері завжди дітей своїх чекають,
відомо це усім давним-давно
старенька мама сльози витирає,
та раз за разом виглядає у вікно.

Щодня тривогу мами серце чує,
під Харковом синок,чи під Донецьком
а на тополі ворон смерть віщує
змахне слозу свого платка вона краєчком.

Віршем, вас сподіваюсь застеріг,
бо сушить організм червнева спрага
я написав цього вірша про матерів,
та навіть тата не залишив без уваги.


Рецензии