Алiшер Кийом. Рубоi 1212

Рубої 1212

А ось з вином у суфійських Ваших з Шамсом піалАх, Румі,
Чи був відбитий як у дзеркалах сердець завжди в Любові Аллах, Румі?
Кийом, Своїм Першовдиханням Аллах в Любовi нам душі знову замінив у тілах!
Душа чи зводиться в хулах на неї, в Любові до Аллаха що звучать у хвалах, Румі?


Рецензии