Наболевшее

Планета / крила / місяць / ворота(брами) / ключ / ніч / кут.


Уві сні я отримала крила*..
І летіла на схід..на "нуль"..
Як могла б - Україну  накрила..
Від ворожих ракет і пуль..
Місяць* повний світив на землю..
Заглядаючи в кожен кут*..
Серце мОє зайшлось від щему
Скрізь окопи: і там..і тут..
На планеті* блакитній люди,
А чи люди вони?? Хтозна....
Сіють горе, скорботу всюди,
Рідна мати їм та війна..
Кажуть,ніч* перед сходом чорна..
Матері гіркі сльози ллють..
Перемелюють смерті  жорна
Скільки ще вони заберуть??
Як ворота на ключ*,  кордони,
Закриваю я  там ..уві сні..
І благаю весь світ "патрони!!"
Їх чекають мої бійці..
На планеті* настане ранок..
Здохне в логові сірий звір..
Перемога буде за нами!
І настане бажаний мир...


Рецензии