Сини i мати

Сини мої..
Сьогодні вам уже чимало літ.
Самі  батьки.
І розумієте , що таке діток мати.
Але для мене ви завжди мої малесенькі сини.
Бо  знаю  кожний крок ваш я..
Від немовляти.

Віра Михнюк.

Ростила діток мати,
Любила  й берегла,
Ось так  від немовляти,
Ростила, як могла.

Скільки ночей не спала,
Пісень співала їм,
У люльці колихала,
На  щастя  дорогим.

І вдячна своїй долі,
Все молится за  них,
На перегонах  Юдолі,
За хлопців золотих...

Тепер  вони дорослі
І діти в них свої,
Вона ось вже  бабуся,
Та інші вкруг краї.

Але не забувать,
До себе часто звуть,
До неї приїзжають,
Хоч і далекий путь.

Ростила діток мати,
Щаслива по житті,
Світлини розглядати,
Сини її святі.

Автор  Геннадій  Сівак.
15  червня  2024 року.


Рецензии
Геночка, трепетно, трогательно и с любовью к сыновьям! Великолепный стих, спасибо! Радости и душевного тепла от детей! Сердечно, Вера.

Вера Осыка   15.06.2024 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!!!

Геннадий Сивак   15.06.2024 16:28   Заявить о нарушении