Землякам...

Коли пишу свої вірші,душа моя співає,
немов співаю пісню,не строчу цього вірша,
а на лані широкім вже пшениця дозріває
і лине знов до свого краю Карпуся душа.

Свої вірші завжди пишу душею,тільки нею,
незнаю красивіших за Черкащину країв,
подарував мені Господь щасливу лотерею,
бо народився у краю: гаїв,садів,ланів.

Коли пишу свої вірші,любов моя співає,
відсутні катаклізми,окрім граду і вітрів
неперевершена любов до батьківського краю
до земляків та шанувальників моїх віршів.

Всього найкращого Вам всім я хочу побажати,
та,щоб скінчилася війна,нехай дітки ростуть,
і рідне,щоб село моє завжди було багатим,
хай завжди у серцях людей мої вірші живуть.


Рецензии