Алiшер Кийом. Рубоi 1210

Рубої 1210

Від Вас відомо, що у всіх у серцях, незримий, присутній Аллах, ат-ТустарІ, *
А суфії душать душу, щоб за неї дихання Аллаха було знову в їхніх тілах, ат-Тустарі?
Кийом, дихання Аллаха був зачатий Іса і наділений Пророк був Мухаммад.
А суфії душать душу для Дихання Аллаха в Йому захоплених хвалах, ат-Тустарі?

*Перський суфій, суніт, що жив у 9 столітті.


Рецензии