Спiвав - аж заплющував очi

Співав – аж заплющував очі...
Немов соловейко палкий
кохання співа проти ночі.
А мій соловейко – міський.

Живе по сусідству, тут поруч.
Він – добрий простий чоловік.
Я спів його слухати хочу.
увесь, що залишився, вік.

На жаль, він співає нечасто,
хоча я люблю його спів.
Можливо, що сталось нещастя,
тому він співать не схотів...

Що трапилось, я не спитаю,
я бачу незриму межу...
Я згадую, як він співає,
та в душу не лізу чужу...


Рецензии