Кожна жiнка, наче книга

Кожна жінка, наче книга,
Ми  гортаєм сторінки,
Нам дарують сіль і хліба,
Та  чудові рушники...

Вони наші королеви,
Але ми не королі,
Вони милі, ніжні. чемні,
Є в нас мінуси свої...


Жіночки неначе пави,
Все  стараються  для нас,
Та під настрій і ласкаві,
Лиш коли приходить час...

Мужики  без них не вартi
І  копійки в будній день,
Вислуховувати жарти,
Та мовчати ніби пень...

Треба мидих всіх цінити,
Та терпіння зберегти,
Настрій  підіймають квіти,
Нема іншої  мети...



Автор  Геннадій  Сівак.
14  червня  2024 року.


Рецензии
Геночка, очень тепло и душевно о Женщинах! Великолепный стих! Спасибо! Здоровья Вам и добра! С теплом,

Вера Осыка   15.06.2024 10:32     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!!

Геннадий Сивак   15.06.2024 10:48   Заявить о нарушении