i нiхто не встановить гарант

Буває , що серце все плаче .
В душі непроглядна  пітьма.
А  вірш прочитає, чи пісню  почує.
Чи квіти побачить .
Хай  навіть заплаче.
І вже оживає.. Поранене серце.
Душа заспіває .
Вона посміхнеться .
І скаже, що все не Дарма.

Віра  Міхнюк.


Так дійсно, усе не дарма,
Такі нам всім  встановлені  ролі,
Світло краще для нас ніж пітьма,
Підкоряюмось планам Юдолі...


І ніхто не встановить гарант,
Поведе   на потрібну дорогу,
Сам Господь лиш дарує талант,
Небеса нам ідуть на підмогу...

Якщо можеш, тоді не пиши,
Памятай, якщо є ця потреба,
Так народжуй щоденно вірші,
Голос  твій долітає до неба.

Знай чимало навкруг читачів,
Що новинок від тебе чекають,
Життя наше вивчає вірші,
Які  люди постійно читають...

Автор  Геннадій  Сівак.
14  червня  2024 року.


Рецензии
Геночка, жизненно, мудро и впечатляюще! Спасибо! Удачного дня! С уважением,

Вера Осыка   16.06.2024 10:48     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!! Спасибо что читаете!

Геннадий Сивак   16.06.2024 16:26   Заявить о нарушении