Wojna i Pokuj

Walczyc` Wojna nie zbyt chciala,
zakochana do Pokoju...
Wojnie walczyc` jucz znudzilo,
chciala zgodnie zyc`, bez boju...

Pokuj nastal pozendany,
uwezyli wszyscy ciszy,
alez, alez, оklamany,
jak w lapuwсe myszy...


Рецензии