Особливому про особливе...

І.С.

Чим же ти, Милий,  мя приворожив?
Плечі широкі та руки ласкаві?)
Чому до інших у мене вірші
Тільки до тебе що серце не камінь

Каже воно мені) Не жартома.
Звідки ТАКИЙ взявся?
Я ж не маленька
Бачила всяких...

Чому ж то сама
Поруч з тобою тендітна, легенька,
Ніжна (зненацька))) та тиха, проста...

Що ж ти накоїв?))) Мені ж треба битись.

Ти - незбагненна моя висота.
Та, про яку треба вірити. Жити.

Довго блукала світами в журбі
в коси вплітала прокльони та зливи...

Що ж особливого є у тобі?

Все є для мене в тобі особливим.


Рецензии