Rifmai

Kai susitiksim mes kartu,
Manes iskart tu pripazinsi
Ir tarp zvaigziu po debesu
Taves buciuosiu. Tavo liksiu...

Mums bus gerai ir be stabziu
Tu man vel viska pasakisi
Ir vel kaip amzine paskui
As tavo rankose numirsiu...


Рецензии