Алiшер Кийом. Рубоi 1207

Рубої 1207

А що ХофізI ШерозІ як суфій, убиваючи Я в фанА,* Румі,
У газелі просить у сакі з ДжАнна** лише вина, Румі?
Де в юному тюрку, як у сакі, відкритий Улюбленим Аллах, Кийом?
А суфію Улюбленим Аллахом не може бачитися тюрчанка жодна, Румі?

*Розчинення в Аллаху у суфіїв.
**Гірський сад для праведних мусульман після Судного дня.


Рецензии