Алiшер Кийом. Рубоi 1206

Рубої 1206

А в рубої у Вас Улюбленим у хвалах, Румі,
Був у Шамсі перебуваючи в Любові Аллах, Румі?
Аллах Коханим у мені та Шамсі бачився як у дзеркалах, Кийом.
А після Воскресіння Улюбленим Аллах все буде перебувати у Вас у тілах, Румі?


Рецензии