Алiшер Кийом. Рубоi 1204

Рубої 1204

А у зикрі суфії серця від замутнень очищають, щоб у них як у дзеркалах, Румі,
Своє побачивши відбиток, у коханні, іншим незримим, почав перебувати Аллах, Румі?
Кийом, Аллаха перебування в серці любов'ю відчує і праведний феллах.
А суфіїв серця від плах Аллах що не рятує, кохання перебуваючи в їхніх хвалах, Румі?


Рецензии