Зозуленьки

Ой люлі...ой люлі...
Прилетіли до вікна зозулі
Ой люлі...ой люлі...
Але очі в них похмурі...

В собі звістку гірку мають,
Але як наспівать не знають,
Сидить мати у віконця
І чекає на світ сонця...

Ой люлі...ой люлі...
Журиться серденько в сумі
Ой люлі...ой люлі...
Лізуть гірки думи...думи...

Що чекати далі не знає,
Але в серці надію має,
Що зозулі защебечуть стрімко
І не буде так все гірко...

Ой люлі...ой люлі...
Біля матері сидять зозулі
Ой люлі...ой люлі...
Крилами матір обгорнули.....


Рецензии