Я плутаюсь у назвах квiтiв

Я плутаюсь у назвах квітів.
І не соромлюсь помилок.
Я люблю всі квітки на світі –
із будь-яких сплету вінок.

Не мають квіти переваги
одна над одною ні в чім.
У кожній бачу я наснагу,
хоча не кожна височить...

І не важливі аромати
чи пелюстки, чи кольори...
Готовий всі квітки кохати,
йдуть по землі чи догори...

:::::::::::::

Олег Шупляк. Квітка Цісик


Рецензии