Це - грiм...

Це - грім!
Не лякайся!
Лише тільки грім -
Дощі через день зарядили червневі.
Це - хмари сіреньки -
Ніякий не дим,
Не спалахи - просто веселка на небі.
А ми вже так звикли до звуку сирен,
До громів гармат і до звісток печалі.
Дощ теплий пройшов -
Ледь змочив пишний клен
І стрімко побіг у посушливі далі.
Заходить диск сонця до неба за край,
Потрохи всі фарби становляться м'якше.
Кохана, ті тільки на добре чекай!
У нашім житті буть не може інакше...


Рецензии